Facebook
тел.: 0899 957 845
Кабинет по рехабилитация PHYSIO-HEALTH Варна
Кабинет за кинезитерапия и рехабилитация в град Варна

Рехабилитатор

       Специалността рехабилитатор се завършва в Медицински колеж .В различните институти тя варира между 3 и 4 години. Тази специалност е аналогична с кинезитерапевт с малки разлики. За това в цял свят е обединена в специалността физиотерапевт. Същността на рехабилитацията е да възстанови пациента до нормалния му начин на живот или да използва максимално капацитета на пациента така, че пациента да развие максимума на неговите възможности.

 

       Рехабилитатора разполага с изключително ефективни средства с борба спрямо проблемите свързани с опорно-двигателния апарат, но за съжаление в България те слабо известни. Ние гарантираме за качеството на нашите услуги и безопасността им. Ако търсите начин, по който искате да си помогнете за вашето здраве без странични ефекти, без оперативна намеса, без опасност за вас вие сте избрали правилната терапия! Медицински кабинет PHISIO - HEALTH в град Варна разполага със специалисти рехабилитатори, които извършват лечение и рехабилитация на пациенти с хронично обострени и остри заболявания на опорно-двигателният апарат.


       В работата си, специалистите от PHISIO - HEALTH използват съвременни рехабилитационни процедури и методи с доказан ефект. В медицинският кабинет се предлага много голямо разнообразие от масажи и възстановителни програми.

 

Болки в кръста
Лечение на травми
Лечение на стави