Болка в кръста – една от най-честите патологии. За съжаление в днешно време много често и най-добрите специалисти в света не знаят винаги каква е причината. Поради тази причина има толкова много теории и лечения. Това което ние в PHISIO – HEALTH Ви предлагаме е:

     След като преценим какво се случва с Вас, Ви даваме най-доброто, което може да помогне. От мобилизация на нервната система до мобилизация на фасетните ставички на гръбначния стълб, до масаж с тригерни точки и кинезиотейпинг, който да коригира вашата неправилна поза.

     Ние разчитаме много на самолечението и даваме силно специализирани упражнения за Вашия гръб. По този начин ние даваме шанс Вие сами да се справите с проблема. Така пестим от Вашите средства и време. Ако имате оток може да приложим лимфен дренаж, оточен масаж, или кинезиотейп, който да действа противооточно.

     Когато имате гръбначно изкривяване за нас е важно да си направите рентгенова снимка във фас и профил. Има няколко причини за да си направите тези снимки:

     Ние предлагаме мобилизация на определени прешлени, обучение в правилна постурална поза, обучение на самокорекция чрез корекционен тейп, който напомня кое е правилната позиция, масаж за релаксиране на напрегнатата мускулатура и упражнения които да коригират и да мобилизират „заспалите мускули“ които са изключително важни.

     За нас е важно да разберем на какво легло се спи, на какъв стол и бюро се учи . За да бъде лечението адекватно и максимално ефективно ние наблягаме на всеки един детайл.