Кинезитерапията представлява лечение чрез движение. В съвременната медицина в цял свят се набляга изключително много на консервативното лечение. Всеки търси „хапчето“ което има силен терапевтичен ефект и без никакви странични ефекти. Много често това „хапче“ е кинезитерапията. За съжаление в България все още този метод е слабо познат и развит. В цял свят той се развива изключителни темпове и добре образованите кинезитерапевти знаят това и могат да използват този метод изключително ефикасно. Кинезитерапията има много средства, които могат да ви помогнат. Нашите кинезитерапевти използват тези средства затова ние гарантираме за качеството на нашите услуги. В медицински кабинет PHISIO – HEALTH в град Варна се извършва кинезитерапия. Тя е част от медицинската практика, чрез която се въздейства върху гръбначният стълб, ставите и мускулите за премахване на болката и възстановяване на увредената функция на целият опорно-двигателен апарат.

       Мобилизация на периферни стави представлява раздвижване на вашите стави с цел корекция на разместване или разтягане на ставна капсула поради обездвижване.

       Използваме различни специализиране упражнения, с които да засилим или намалим вашия тонус.

       Целта на кинезитерапевта от PHISIO – HEALTH е да ви запознае с един природосъобразен и ефикасен метод както за лечение така и за профилактика на огромен брой заболявания, които съпътстват съвременния начин на живот. За нас вашето здраве е на първо място!